Volledig scherm
De parkeergarage bij het station van Wijchen gaat vrijdag om 15.00 uur weer open. © Menno Pols/DG

Parkeergarage station Wijchen vrijdag weer open

WIJCHEN - De parkeergarage bij station Wijchen gaat vrijdag 22 augustus om 15.00 uur weer open. De garage is dan vier weken dicht geweest. 

Een deel van de garage heeft een nieuwe coating gekregen. Het gaat om het gedeelte waar de auto's in en uit rijden. De klus zou aanvankelijk twee weken duren, maar het werden er vier. 

Dat had onder meer met de regenval van de afgelopen weken te maken. ,,Als het regent kan de coating niet worden aangebracht’’, aldus een woordvoerder van de gemeente Wijchen. 

De parkeergarage werd begin 2018 geopend.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.