Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Haeften op de plek in park Wijchen-Noord waar de kinderboerderij moet komen. © Menno Pols/DG

Plan voor kinderboerderij in park Wijchen-Noord

WIJCHEN - Er bestaat een vergevorderd plan voor een kinderboerderij in park Wijchen-Noord. Het moet een educatieve plek worden waar onder meer mensen met een beperking en vrijwilligers werken.

De kinderboerderij moet komen op de plek van de voormalige Cool Nature-speelplek. Op 19 september tekent een aantal partijen een intentieverklaring, waarin staat dat ze gaan onderzoeken of een kinderboerderij haalbaar is.

Quote

Er moeten mensen komen picknicken. We willen meer reuring in het park hebben, er gebeurt nu te weinig

Henk van Haeften
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.