De oever van het Wijchens Meer zoals die er over vijf jaar uitziet volgens de plannen van projectontwikkelaar Ter Steege en de gemeente Wijchen. Links tussen de bomen het appartementengebouw met grand café op de begane grond, dat vlak naast de woning van Wessels komt. Het uitvaartcentrum wordt in de plannen gesloopt.
Volledig scherm
PREMIUM
De oever van het Wijchens Meer zoals die er over vijf jaar uitziet volgens de plannen van projectontwikkelaar Ter Steege en de gemeente Wijchen. Links tussen de bomen het appartementengebouw met grand café op de begane grond, dat vlak naast de woning van Wessels komt. Het uitvaartcentrum wordt in de plannen gesloopt. © Studio i2

Uitvaartcentrum bestaat niet op tekening Wijchens toekomstplan: ‘We zijn in shock, er is niets met ons besproken’

WIJCHEN - Exploitant Vincent Tromp van uitvaartcentrum Wessels is ‘in shock’ over het plan Tussen Kasteel en Wijchens Meer van de gemeente Wijchen, waarin het centrum moet verdwijnen. ,,Er is niets met ons besproken. Wij willen hier blijven zitten’’, zegt hij in een reactie. Ook pastoor Martin Claes van parochie De Twaalf Apostelen ziet het uitvaartcentrum liever blijven.

0 reacties