Boodschap van de docenten aan de leerlingen van het Maaswaal College aan het begin van de coronacrisis, toen alle leerlingen thuis moesten blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Boodschap van de docenten aan de leerlingen van het Maaswaal College aan het begin van de coronacrisis, toen alle leerlingen thuis moesten blijven. © Bert Beelen

Vijf leerlingen en drie docenten besmet met corona op Maaswaal College in Wijchen

Vijf leerlingen en drie docenten zijn op het Maaswaal College aan de Veenseweg besmet met het coronavirus. Lessen gaan zoveel mogelijk door, ook voor leerlingen thuis en door leerkrachten die thuiszitten.

  1. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
    PREMIUM

    ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

    WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement