Volledig scherm
©

Wijchen verliest zijn laatste snoepwinkel

WIJCHEN - Snoepwinkel Jamin op de Markt in Wijchen stopt er op 17 september mee. Op de laatste kermisdag doet uitbater Serge Hofman de deur voor altijd op slot. Daarmee verliest Wijchen zijn laatste snoepwinkel. Eerder dit jaar ging ook zoetwarennering Z&Z in de Marktpromenade al dicht.

Hofman startte de winkel zeven jaar geleden. Nu heeft hij echter weer werk gevonden in de elektrotechniek, zegt hij, de hoek waar hij ook vandaan komt. Pogingen om de winkel te laten overnemen, of onder een andere naam te laten doorgaan, mislukten. ,,De overnamekandidaaat wilde er nog andere activiteiten naast doen, en dat mocht niet vanJamin", aldus Hofman.

,,De verhuurder zag er niets in dat de winkel onder een ander concept doorging en heeft het pand weer in de markt gezet. Dat mag hij natuurlijk: ík heb de huur opgezegd. Maar het is jammer, de winkel loopt prima.”

Bedrijfsmakelaar Michel van Thiel is belast met het vinden van een nieuwe huurder. De eerste belangstelling is er al, zegt hij. Het winkelpand ligt tussen diverse horecagelegenheden ingeklemd en zou daarvoor ook gebruikt kunnen worden.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement