Jongeren in Druten-Zuid trappen een balletje met handhavers van de Werkorganisatie Druten-Wijchen. Wijchense jongeren wordt binnenkort gevraagd mee te denken over de coronasamenleving.
Volledig scherm
Jongeren in Druten-Zuid trappen een balletje met handhavers van de Werkorganisatie Druten-Wijchen. Wijchense jongeren wordt binnenkort gevraagd mee te denken over de coronasamenleving. © Foto: Bert Beelen

Wijchen wil dat jongeren meedenken over corona in de samenleving

WIJCHEN - Jongeren in Wijchen worden binnenkort door de gemeente benaderd om mee te denken over manieren ‘om de coronasamenleving nog beter in te richten’. Verenigingen, scholen en jongerenorganisaties in Wijchen krijgen hierover binnenkort een brief  van de gemeente.

  1. Yvonne Nolte doet aangifte tegen verpleeghuis: ‘Waarom mocht ik niet met mama een ijsje eten?’
    PREMIUM

    Yvonne Nolte doet aangifte tegen verpleeg­huis: ‘Waarom mocht ik niet met mama een ijsje eten?’

    WIJCHEN - Yvonne Nolte uit Wijchen kon niet met haar moeder een ijsje gaan eten. Ook niet toen de verpleeghuizen vanaf 1 juni weer bezoek mochten toelaten. Verpleeghuis De Weegbree liet bewoners pas op 22 juni weer naar buiten gaan. Dat had te maken met extra voorzichtigheid na een corona-uitbraak, zegt het verpleeghuis. Nolte is echter zo boos dat ze aangifte heeft gedaan bij de politie van wederrechtelijke vrijheidsberoving.