Wijchens ‘hoofdpijnplein’ blijft tot de herfst bouwterrein

VIDEOWIJCHEN - Winkeliers, aanwonenden en shoppers zitten mogelijk tot wel eind september opgescheept met een deels opgebroken Europaplein. Het plein in het centrum van Wijchen ligt al drie maanden op de schop vanwege lekkages in de parkeergarage waarop het ligt.

De klus had in juni geklaard moeten zijn, maar Wijchenaren treffen na hun vakantie nog steeds een bouwterrein aan voor de Albert Heijn en de andere winkels.

De werkzaamheden vormen zo langzamerhand een hoofdpijndossier voor alle betrokken. Steeds nieuwe tegenvallers leiden tot fikse vertragingen in de reparatie van het dak.

Die duren nog eens extra lang omdat aannemers het al razend druk hebben, en ook nog eens doordat een groot deel van hun personeel de afgelopen weken vakantie had.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.