Volledig scherm
De Albert Heijn in Wijchen. © David van Haren

Wijchense Albert Heijn kleine twee weken dicht voor verbouwing

WIJCHEN - Wie normaal boodschappen doet bij de Albert Heijn in het centrum van Wijchen moet vanaf vrijdag 10 januari even naar een andere winkel. De supermarkt aan het Europaplein sluit bijna twee weken de deuren voor een verbouwing. 

Donderdag 9 januari is de Albert Heijn nog tot 18.00 uur open. Vervolgens gaat de winkel op de schop. De verbouwing vindt plaats binnen de bestaande muren. Wel wordt alles aangepakt, zo laat AH weten. De Wijchense vestiging krijgt het ‘nieuwste concept’ van Albert Heijn. Het betekent dat de nadruk nog meer komt te liggen op vers, lekker en gezond eten. Op woensdag 22 januari is om 11.00 uur de heropening van de supermarkt. 

95 jaar

De Albert Heijn is volgens supermarktmanager Brian Walstock al 95 jaar een vertrouwd gezicht in het centrum van Wijchen. ,,Begonnen als kleine kruidenier met bediening bijna honderd jaar geleden en nu een fantastische supermarkt met de laatste technische snufjes.” 

De Wijchense Albert Heijn is niet de eerste vestiging die het nieuwste winkelconcept krijgt. Er zijn de afgelopen tijd al honderd filialen omgebouwd. Ook in het Land van Maas en Waal. Afgelopen september onderging de Albert Heijn aan de Scharenburg in Druten deze metamorfose.