Minister-president Mark Rutte.
Volledig scherm
Minister-president Mark Rutte. © ANP

Geen afvaardiging kabinet bij Nederland-VS, pas weer minister naar Qatar als Oranje verder komt op WK

Het kabinet stuurt zaterdag geen minister naar Qatar voor de achtste finale tussen de Verenigde Staten en Nederland. Nederland zal verder in het toernooi moeten komen wil het kabinet zich nog een keer het hoofd breken over de netelige kwestie.

96 reacties

 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @Norbert Schooten daarom schreef ik: "Wil je een statement maken...." wat inderdaad niet hoeft maar omdat er zoveel gezeur over is, moet je het haast wel doen.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Yvon van Baalen waarom zouden voetballers niet naar Qatar gaan en atleten en wielrenners in het verleden wel? Schreef je toen ook zo’n stukje?
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  In reactie op alle politieke statements van Westerse politici en sportteams zoals one lovebanden en regenboogspeltjes, gaven prominenten in Qatar hun statement retoer: de band voor steun aan de Palestijnen. Wat mij dan verbaast, is dat daar ook nog commentaar op komt. De vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor het Westen? En nog zijn er mensen die niet begrijpen waarom men elders een hekel heeft aan het Westerse superieuriteitsgedrag.
 • Mb Van Hoek

  2 maanden geleden
  Als de regering zich nu eens druk maken over de problemen in eigen land .is dat wat
 • johan benner

  2 maanden geleden
  Dit hele kabinet kun je afrekenen zoals ze met de problemen van Nederland omgaan. Ze bakken er helemaal niets van. Hoe zit het met de Nederlandse mensen rechten?? toeslagen affaire, Groningen, Stikstof, TATA steel ect ect...
 1. Veldbetreding van beroemde chef ‘Salt Bae’ bij WK-finale onderzocht door FIFA

  Veldbetre­ding van beroemde chef ‘Salt Bae’ bij WK-finale onderzocht door FIFA

  Wereldvoetbalbond FIFA gaat onderzoeken hoe verschillende mensen onder wie socialmediapersoonlijkheid Nusret Gökçe, beter bekend als Salt Bae ‘onrechtmatig’ het veld betraden na de WK-finale in Qatar. De bond zegt tegen verschillende media dat na het onderzoek de ‘juiste maatregelen’ volgen. Volgens de FIFA mogen alleen de spelers, officials en staatshoofden de wereldbeker aanraken, maar de Turkse chef deed dat ook.