Harry Goudsblom, hier met tieten.
Volledig scherm
Harry Goudsblom, hier met tieten. © AD

Harry ‘Tieten’ Goudsblom: ‘Ik moest OneLove-band en mijn tieten toch afdoen en van het terrein af’

Oranjefan Harry Goudsblom, bekend vanwege z'n opblaasborsten waarmee hij het Nederlands elftal aanmoedigt, heeft toch problemen gekregen met de autoriteiten in Qatar. Na de wedstrijd tegen Senegal moest hij zijn OneLove-armband én zijn tieten afdoen en werd hij van het terrein verwijderd, vertelt hij zelf.

111 reacties

 • Wijts

  2 maanden geleden
  Ik gun iedereen z’n eigen pleziertjes, maar een ‘volwassen man’, die zijn eigen fetisj onder een oranje (Nederlands) shirt tentoon spreidt aan de hele wereld, in een land waarin dit op z’n zachts gezegd niet gewaardeerd wordt; daar heb ik moeite mee. Dat schept gewoon toch een beeld dat we een volk zijn dat lak heeft aan normen en waarden van iedereen buiten ons eigen landje. Wat mij betreft wordt ‘de tietenman’ per direct op het vliegtuig terug naar Nederland gezet. Om je dood te schamen!
 • Anneke Drogt Boldewijn

  2 maanden geleden
  Eigen schuld,waarom ga je daar heen
 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Is het niet HET tactiek van 1 minister president van NL die altijd wat belooft en niet na komt. Nou de Qatarezen hebben deze tactiek overgenomen. Tja NL-ers zijn naïef of toch niet?.
 • Angela Den Oude

  2 maanden geleden
  Wat een zielige koningsgezinde volwassen man is dat....
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Wat krijgt die zielenpoot veel aandacht.
 1. WK voetbal 2022 | Zo werd Argentinië wereldkampioen

  WK voetbal 2022 | Zo werd Argentinië wereldkam­pi­oen

  Argentinië heeft voor de derde keer de wereldtitel voetbal gewonnen. De ploeg nam na een zinderende finale in Qatar met een gelijke stand na de reguliere speeltijd (2-2) en de verlenging (3-3) de strafschoppen beter dan titelverdediger Frankrijk. Kylian Mbappé scoorde driemaal voor de Fransen. Lionel Messi maakte twee doelpunten voor Argentinië. De sterspelers van beide ploegen waren ook succesvol in de strafschoppenserie. De Argentijnen benutten alle strafschoppen. Kingsley Coman en Aurélien Tchouaméni misten voor de Fransen.