Louis van Gaal meldt zich tijdens het interview met Andries Noppert.
Volledig scherm
Louis van Gaal meldt zich tijdens het interview met Andries Noppert. © ANP

Lachende Andries Noppert: ‘Of ik de slechtst betaalde speler bij Oranje ben? Jazeker, 100 procent’

Andries Noppert keept vrijdag tegen Argentinië alweer zijn vijfde interland voor het Nederlands elftal. Voor bijna 90.000 toeschouwers in het Lusail-stadion tegen Argentinië.

29 reacties

 • Robin Hagendoorn

  2 maanden geleden
  Dat iedere speler wordt overbetaald klopt niet; in de KKD worden veel spelers betaald met het minimumloon of iets meer. Er zijn natuurlijk spelers die miljoenen verdienen, maar dat is de minderheid in Nederland.
 • Robin Hagendoorn

  2 maanden geleden
  In Nederland heb je wel degelijk arme mensen; het argument dat we tot de rijkste mensen behoren is een halve waarheid; we horen ook tot de duurste landen om in te wonen; zolang er mensen zijn die geen eten kunnen kopen of grote schulden moeten maken om medische voorzieningen te hebben of zelfs maar huis huis te kunnen verwarmen. Of nog erger, dakloos zijn in de winter. Mensen in de bijstand hebben aantoonbaar te weinig inkomen onm te kunnen leven; ze zijn afhankelijk van toeslagen.
 • Coen Puister

  2 maanden geleden
  Wat een zure reacties wederom. Ookal ben ik het er mee eens met het standpunt dat voetballers in principe worden overbetaald, gaat het hier heel ergens anders over. Het wordt gewogen tegenover de (top)voetbalwereld of wat mij betreft enkel tegenover het NL elftal, maar NIET tegenover de wereldpopulatie. Maak niet overal een maatschappelijk probleem van. Dit is gewoon een jongen die geniet en erom kan lachen dat hij nou eenmaal het minst verdient tov zijn teamgenoten,.
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Effe wat anders, ik hoop toch dat die opgepakte Marokkaanse relschoppers vast blijven zitten tot na het WK? Ik heb ook nergens gelezen dat feestvierende Oranjesupporters de boel in Rabat hebben afgebroken? Maar wel felicitaties voor dat Marokkaanse team, wat een vechters!!!
 • Rik Wilsen

  2 maanden geleden
  Wat een gezeur weer over de kreet “slechtst betaald”, omdat ie natuurlijk best leuk verdient. Hebben we dan in Nederland ook geen “slechtst betaalde” of “armste” mensen omdat we in een van de rijkste landen ter wereld wonen? Geloof me, wat “armoede” is in Nederland, is voor het overgrote deel van de wereld pure rijkdom….