Memphis Depay treurt na de 1-1.
Volledig scherm
PREMIUM
Memphis Depay treurt na de 1-1. © AP

Machteloos Oranje komt tot één schot op doel in een van de slechtste optredens onder Van Gaal

PodcastLouis van Gaal heeft de lat voor het Nederlands elftal op dit WK torenhoog gelegd. De bondscoach wil niets minder dan de wereldtitel. Wat bracht Oranje op weg naar dat doel wel en niet, in het tweede groepsduel met Ecuador (1-1)?

68 reacties

 • Sander de Koning

  2 maanden geleden
  Als het op mentaliteit en strijdlust gaat voor het vaderland komen de " dames'' hier allemaal tekort en de leider ( van Dijk) van deze spelers heeft een draaicirkel van een rotonde. De rest was trouwens ook bagger.
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Het meest aantrekkelijke van het Nederlands elftal is Louis van Gaal, terwijl de selectie zichzelf onrealistische verwachtingen aanpraat. Wat zijn wij slecht, komen niet in de buurt van Frankrijk, Spanje, Brazilië,
 • Patrick Delmeer

  2 maanden geleden
  Malacia ipv blind, Simons erin dan gaat het al beter lopen..
 • Willem Duyvis

  2 maanden geleden
  ps. zo lezen s.v.p.; Er zat er geen vuur in, passes kwamen niet aan,.....
 • Willem Duyvis

  2 maanden geleden
  Vind het wel bizar dat V. van Dijk zo uit haalt naar M. van Basten, want buiten een goede goal van Gakpo was dit de aller slechtste partij voetbal van Oranje van de laatste 10 jaar. Er zat er vuur in, passes kwamen niet aan, ze liepen als een stel kippen zonder koppen in het veld en Louis van Gaal zat er bij en keek erna. Hopelijk staan er dinsdag 11 man in het veld die willen voetballen en knokken voor elke bal, dan gaat het denk ik als een stuk beter. Schaam jullie en maak je excuses maar.