Supporters van Argentinië vieren het behalen van de kwartfinale.
Volledig scherm
Supporters van Argentinië vieren het behalen van de kwartfinale. © AFP

Nederland speelt ook tegen Argentinië ‘uitwedstrijd’: tickets voorlopig uitverkocht

Als het aan bondscoach Louis van Gaal ligt komen er meer Nederlanders naar Qatar, maar reëel lijkt die wens niet. Via de officiële wegen is voorlopig geen enkel kaartje te krijgen, en de kosten van de reis zijn hoog.

52 reacties

 • Van Gils

  2 maanden geleden
  Ik heb tot voor kort lang in midden oosten gewoond. Ben ook veelvuldig in Qatar geweest. Wat iedereen schijnt te vergeten is dat er ook vele europenen werken in de constructie van de petrochemische bedrijven en lng plants. Ook zuid amerikanen, dus als je veel supporters ziet in de Stadions dan zijn het deze werkers ( leuke afleiding want er is niet zoveel te doen) en ook veel van de migranten arbeiders die een dagje uit beleven (al of niet gesponsord). Hotels en drank blijven duur.
 • R van Hees

  2 maanden geleden
  @hans de bruin: de door u genoemde uitslag, daar ben ik het mee eens. En door.
 • jan van Blitterswijk

  2 maanden geleden
  Mijnheer Van Gaal kan wel een beroep doen op de Oranje supporters en hen vragen om alsnog tijdens de komende wedstrijd tegen Argentinië de tribunes oranje te doen kleuren maar hoe realistisch is zijn wens? Wie gaat dat betalen zoette lieve Gerritje wie heeft zoveel poen? Laat Louis en de voetballers per persoon minimaal een rooitje of tien schuiven om via loting minderbedeelde oranje supporters naar Doha uit te nodigen en hun aldaar, bij winst, de dag van hun leven te bezorgen
 • M.G. Schilthuizen

  2 maanden geleden
  @Therese Weijdt, Johan Derksen heeft niets met de mens Louis van Gaal, maar als trainer/coach heeft Derksen alleen maar lof en dat is altijd al zo geweest.
 • Sluimer

  2 maanden geleden
  De media roepen al maanden wk-schaamte op bij de fans en daardoor moeten 'onze jongens' de klus nu klaren zonder supporterssteun, dankzij de hypocriete media: Veel journalisten verwijten de pot de ketel dat ie zwart ziet, ook hier worden arbeidsmigranten als vuil behandeld. En wat te denken vd duizenden mensen die kapot zijn gemaakt door de toeslagenaffaire en de groninger gaswinning? Welk land zou een WK willen zien in zo'n land? Steun die mannen vanaf nu!