Megan Rapinoe is na het treffen met Engeland blij met keeper Alyssa Naeher, die in de slotfase een strafschop stopte.
Volledig scherm
Megan Rapinoe is na het treffen met Engeland blij met keeper Alyssa Naeher, die in de slotfase een strafschop stopte. © AP

Hamstring nekt Rapinoe: ‘Maar ik ben klaar voor finale’

Megan Rapinoe miste gisteravond de halve finale van het WK. Aanvankelijk gingen geruchten dat de aanvoerder van de wereldkampioen was gepasseerd. Amerikaanse media tastten in het duister, omdat de bond geen nieuws over een blessure naar buiten had gebracht. Maar na het zinnenprikkelende duel met Engeland verschafte Rapinoe zelf helderheid: ze kampte met een kleine hamstringblessure.

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.