Volledig scherm
Georgia Stanway in actie tegen Schotland. © BSR Agency

Muziekfestival Glastonbury zendt dan toch kwartfinale Engeland uit

Bezoekers van muziekfestival Glastonbury kunnen donderdagavond dan toch de kwartfinale tussen de Engelse vrouwen en Noorwegen op grote schermen bekijken. 

Het balletje ging rollen toen Engels international Georgia Stanway gisteren een tweet stuurde, gericht aan de organisatie van het festival. ,,Ik wil jullie om een gunst vragen‘’, aldus de jongste speelster van de nationale ploeg. ,,Mijn broer is donderdag op Glastonbury, kunnen jullie onze kwartfinale alsjeblieft uitzenden voor de bezoekers?‘’

Aanvankelijk leek de organisatie geen gehoor te gaan geven aan dit verzoek, maar na veel bijval voor Stanway kon het bijna niet meer anders en vanavond kwam dan ook het verlossende woord: ,,Met veel genoegen kunnen wij bekendmaken dat de kwartfinale tussen de ‘Lionesses’ en Noorwegen - natuurlijk - door ons wordt uitgezonden. Georgia, we zullen je broer in de gaten houden!‘’ 

Fans kunnen voor het kijken naar de wedstrijd terecht bij de West Holts Stage. Om 21.00 uur (Nederlandse tijd) wordt er afgetrapt in Le Havre.

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.