Volledig scherm
© BSR Agency

Van der Gragt mist tweede duel van Leeuwinnen

De Nederlandse voetbalsters moeten het zaterdag in de tweede wedstrijd op het WK tegen Kameroen doen zonder Stefanie van der Gragt. De verdedigster heeft knieklachten overgehouden aan het gewonnen openingsduel met Nieuw-Zeeland (1-0). Van der Gragt traint sindsdien apart en moet de confrontatie met Kameroen in Valenciennes overslaan.

‘’Steef is niet fit genoeg’', zei bondscoach Sarina Wiegman. ‘’Dat is vooral heel vervelend voor haar zelf. We gaan met haar toewerken naar de volgende wedstrijd.’' Wiegman wilde niet zeggen wie Van der Gragt centraal achterin gaat vervangen. Anouk Dekker is na een schorsing weer beschikbaar. De bondscoach zou ook Merel van Dongen aan Dominique Bloodworth kunnen koppelen.

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.