Volledig scherm
Stefanie van der Gragt. © BSR Agency

Van der Gragt traint daags voor Kameroen apart

Of Stefanie van der Gragt speelt tegen Kameroen is de vraag, een dag voor de wedstrijd trainde ze apart van de groep. 

Aan het eerste duel op het WK (1-0 winst op Nieuw-Zeeland) hield Van der Gragt knieklachten over. Tijdens die wedstrijd werd de verdediger al behandeld aan haar knie, maar ze maakte de negentig minuten wel vol. 

De besloten training van donderdag sloeg ze over, maar vrijdag keerde Van der Gragt dus terug op het trainingsveld. Het is de vraag of ze zal spelen tegen Kameroen. Met Merel van Dongen en Anouk Dekker, die terugkeert van een schorsing, heeft bondscoach Sarina Wiegman twee opties achter de hand om haar centraal achterin te vervangen.  

Het duel met Kameroen staat om 15.00 uur op het programma, in Valenciennes.

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.