Volledig scherm
© BSR Agency

Van der Gragt traint met reserves in Reims

Stefanie van der Gragt lijkt klaar voor een rentree bij het Nederlands elftal. De verdediger van FC Barcelona trainde vandaag voluit met de speelsters die een dag eerder op de bank zaten in de laatste groepswedstrijd tegen Canada (2-1). De basisspeelsters bleven achter in het hotel, waar ze in de gym wat hersteloefeningen deden.

Van der Gragt hield knieklachten over aan het eerste duel op het WK, tegen Nieuw-Zeeland (1-0). Ze miste daardoor de tweede wedstrijd tegen Kameroen (3-1). De verdediger zat donderdag in Reims wel weer op de bank. Ze zag hoe invaller Lineth Beerensteyn ervoor zorgde dat Oranje ook de derde groepswedstrijd in winst omzette.

Bondscoach Sarina Wiegman vliegt in de loop van de dag met haar selectie van Reims naar Rennes, waar dinsdag het duel met Japan in de achtste finales van het WK op het programma staat. De wedstrijd in het Roazhon Park begint om 21.00 uur.

Bekijk hier de laatste aflevering van La Panenka:

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.