Zaterdag kwartfinale tegen Italië: 37 graden in Valenciennes en geen kaarten meer

Nu het Nederlands elftal de kwartfinale van het WK heeft behaald zal de Oranjegekte ongetwijfeld verder toenemen, maar de KNVB laat vanavond weten dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen Italië van komende zaterdag (15.00 uur) in Valenciennes.

In Valenciennes, twee uurtjes rijden vanaf Breda, wordt het zaterdag trouwens 37 graden. 

De KNVB heeft voor deze en eventuele volgende wedstrijden in de knock-outfase geen tickets meer beschikbaar. Oranje ClubCardhouders hebben in januari de kans gehad om tickets voor het gehele toernooi te kopen. Mogelijk komen er later deze week via FIFA nog wel enkele tickets beschikbaar, maar in principe is het duel uitverkocht. 

De KNVB adviseert om alleen tickets te kopen via het officiële verkoopkanaal, dus de website van FIFA. Bij eerdere groepswedstrijden is gebleken dat tickets gekocht via sites als o.a. Viagogo, marktplaats en StubHub geen toegang gaven tot het stadion. Daarnaast is de ticketprijs op dergelijke sites vele malen hoger dan de officiële verkoopprijs.

Volledig scherm
Fans van Oranje in Valenciennens bij de poulewedstrijd tegen Kameroen. © Pim Ras Fotografie
  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.