Volledig scherm
Ali B © ANP Kippa

Ali B. over diefstal van zijn Bentley in Vinkeveen: ‘Ongeloofwaardig verhaal’

Ali B noemt het nieuws dat een 73-jarige man er vrijdagavond in Vinkeveen met zijn Bentley zou zijn gegaan, nadat hij met een vuurwapen gedreigd zou hebben, onzin. Volgens de rapper klopt er helemaal niets van dit verhaal.

Een grote politiemacht was gisterenmiddag in Vinkeveen op zoek geweest naar een 73-jarige man. Volgens een getuige vluchtte hij weg in een Bentley Bentayga Van Ali B. Deze is verlaten langs de Vinkenkade teruggevonden, bevestigde een politiewoordvoerder.

„Ik lees allemaal berichten in de media dat een 73-jarige man gevlucht is in mijn auto. Ik wil voor de duidelijkheid melden dat dit verhaal ongeloofwaardig is”, zegt Ali B op Instagram. 

Tekst loopt door onder de foto...

Volledig scherm
De Bentley die werd aangetroffen in Vinkeveen. © Peter Bakker

Hij vervolgt: „Ik heb de auto uitgeleend aan een vriendin van mij en deze vandaag ook weer bij haar opgehaald. Zij reed met haar kinderen in mijn auto toen zij gecontroleerd werd zoals vele andere auto’s vandaag in Vinkeveen gecontroleerd zijn. De auto is niet in beslag genomen of op een andere manier onderwerp van politieonderzoek. De politie heeft mij ook niet benaderd voor vragen, wat in zo’n situatie wel voor de hand ligt. De berichtgeving lijkt dan ook niet te kloppen.”

In samenwerking met indebuurt Woerden