Energieadviseur Arnold van Gelder  en teamleider Boukje de Haan met de boxen . Op de voorgrond een zandloper  bedoeld om de douchetijd te beperken.
Volledig scherm
Energieadviseur Arnold van Gelder en teamleider Boukje de Haan met de boxen . Op de voorgrond een zandloper bedoeld om de douchetijd te beperken. © Foto Ruud Voest

Angst voor torenhoge energierekeningen: gratis Energiebox te verkrijgen

Dat huurders van slecht geïsoleerde sociale huurwoningen zich zorgen maken om de stijgende energieprijzen merken ze goed bij het bedrijf Energiebox. De animo voor een pakket met energiebesparende spullen blijkt elders al groot en de box is straks ook in Woerden te krijgen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Woerden