De kinderen van Nina Matthijssen trekken nu al af en toe graag een sprintje. Mede voor hen heeft Nina met haar man Michel Hulleman en dorpsgenoot Tom Terpstra het initiatief genomen om een atletiekvereniging op te richten.
Volledig scherm
PREMIUM
De kinderen van Nina Matthijssen trekken nu al af en toe graag een sprintje. Mede voor hen heeft Nina met haar man Michel Hulleman en dorpsgenoot Tom Terpstra het initiatief genomen om een atletiekvereniging op te richten. © Marlies Wessels

Atletiekvereniging in Abcoude staat met drie leden aan de start

Michiel Hulleman, winnaar van de eerste marathon van De Ronde Venen, en zijn vriendin Nina Mathijssen zijn dol op atletiek. Samen met Tom Terpstra richten ze een atletiekvereniging in Abcoude op. De eerste groep start in mei.

 1. CSW verslikt zich opnieuw, negenklapper voor Nieuwkoop en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  CSW verslikt zich opnieuw, negenklap­per voor Nieuwkoop en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  CSW is nog altijd koploper in de tweede klasse, maar de club uit Wilnis verslikte zich zaterdag wel voor de tweede keer dit seizoen in dezelfde ploeg. Een niveau lager overtuigde Nieuwkoop opnieuw als koploper. In de laatste twee duels waren de oranjehemden maar liefst 14 keer trefzeker. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.
  Kamerik, Harmelen, Woerden