Volledig scherm
© Petershotnews.nl

Auto total loss in Mijdrecht, dader(s) spoorloos

UpdateBewoners van de Roerdomp in Mijdrecht werden vanmorgen onaangenaam verrast toen de deurbel ging. De jonge eigenaresse werd zondagochtend door een buurvrouw gealarmeerd dat haar Peugeot 206 zwaar gehavend was. 

De klap moet, gelet op verhalen in de buurt, rond 05.00 uur zijn gebeurd, maar zij en haar vriend hebben niets gehoord. ,,Maar ik had wel graag wakker geworden’’, zegt de vriend. Beide wensen anoniem te blijven.

De auto is flink geraakt. ,,Hij stond zeker drie, vier meter verder dan waar ik ‘m had neergezet.’’ De auto is total loss. ,,Hij is flink geraakt. Flinke schade. Het portier aan de bestuurderszijde kan niet meer open.’’ Er komt vervanging, maar de Mijdrechtse vindt het wel jammer dat het het einde is van van auto die zes jaar geleden tweedehands kocht, niets meer over is. ,,Hij was niet nieuw, maar er zat nog geen roest op of niks.’’

De auto is inmiddels opgehaald door autobedrijf James in Mijdrecht. ,,Die heeft gelukkig direct een leenauto voor me geregeld.’’ Ook de auto die vrijwel zeker de aanrijding heeft veroorzaakt en eigendom is van een buurtbewoner, is meegenomen. ,,De eigenaar zegt van niets te weten en dat zijn auto gestolen was. Wel vreemd dat die dan door de dief weer netjes voor de deur wordt teruggezet.’’ De eigenaar zegt de auto, nadat hij deze gisteren geparkeerd had, met een open deur en veel schade aan de rechterzijkant vanochtend aangetroffen te hebben. Ooggetuigen hebben zijn auto ook vannacht achteruit de straat weer in zien rijden, afkomstig vanaf de Roerdomp.

In samenwerking met indebuurt Woerden