Opnieuw brand op parkeerplaats van IJsseloord in Woerden.
Volledig scherm
Opnieuw brand op parkeerplaats van IJsseloord in Woerden. © 112mediautrecht

Auto vliegt twee keer in brand op parkeerplaats IJsseloord in Woerden


Op het parkeerterrein van de IJsseloord in Woerden werd kort voor middernacht een voertuigbrand gemeld. De toegesnelde brandweer kreeg de brand snel onder controle. Maar toen de brandweermannen op het punt stonden te vertrekken, vloog de auto opnieuw in brand.

De Volkswagen Golf brandde volledig uit, een Ford Transit van projectontwikkelaar BAM raakte zwaar beschadigd. Beide voertuigen zijn nog geen jaar bij de eigenaar, de Ford is nog geen jaar oud. De politie doet onderzoek naar de brand, ook probeerden ze de eigenaar tevergeefs te bereiken.

Een omwonende, die anoniem wil blijven, denkt dat het om een wraakactie gaat. Volgens haar gebeuren er veel vreemde dingen op de parkeerplaats, waar eerder ook al voertuigen in vlammen opgingen.

Wakker

De bestuurder van de bedrijfsbus van BAM zegt dat hij wakker werd gemaakt door een buurman, toen hij naar beneden keek zag hij dat het weer raak was. Deze keer was zijn bus aan de beurt, die raakte zwaar beschadigd aan de rechter voorzijde.

Op 1 december 2016 brandde op hetzelfde parkeerterrein een bestelbus met een Frans kenteken uit. De eigenaar zou toen regelmatig bezoek krijgen van de politie op verdenking van handel in gestolen waar. Op 5 juli 2018 was er ook een voertuigbrand, een personenauto en een bedrijfsbusje gingen toen in vlammen op.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Woerden