Volledig scherm
De autobrand in Mijdrecht © Peter Bakker

Autobranden in Woerden en Mijdrecht

oud & nieuw regio WoerdenIn de Woerdense regio waren autobranden de opmerkelijkste incidenten tijdens de nacht van Oud & Nieuw. Zij hadden plaats in Mijdrecht en Woerden.

Op de Roland Holststraat in Woerden is vannacht omstreeks 03.45 uur een voertuigbrand ontdekt. Iemand die in de buurt nieuwjaarsdag aan het vieren was zag vlammen en belde 112. De politie was op het moment van de melding een straat verder en was snel ter plaatse. De brandweer kon de brand blussen, maar de wagen was al helemaal uitgebrand.

 De politie sluit brandstichting niet uit. Of er een link is met eerdere autobranden in Woerden, is niet duidelijk. In Woerden verliep de jaarwisseling rustig. De brandweer moest een paar keer ingrijpen bij uit de hand gelopen brandjes, maar daar bleef het bij. De politie heeft ook een rustige nacht gehad. 

Twee auto’s branden uit in Mijdrecht

Op de Paltrok in Mijdrecht zijn vannacht twee auto’s uitgebrand. Een auto vatte om nog onbekende redenen vlam. Die sloeg snel over naar de ernaast geparkeerde auto, aldus Petershotnews.nl. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de twee auto’s uitbrandden. De politie doet onderzoek. 

Meer lezen over Oud & Nieuw in het Groene Hart? Lees de liveblog terug.

In samenwerking met indebuurt Woerden