Babette van der Veen is een online platform voor ouderen gestart, gouderdom.nl, omdat: ouderdom is Goud. Zij stuurt kaartjes, belt op, en zet een sociaal netwerk op.
Volledig scherm
PREMIUM
Babette van der Veen is een online platform voor ouderen gestart, gouderdom.nl, omdat: ouderdom is Goud. Zij stuurt kaartjes, belt op, en zet een sociaal netwerk op. © Marlies Wessels

Babette van der Veen (39) wil de nieuwe Linda worden: ‘Maar dan voor 65-plussers’

De nieuwe LINDA., maar dan voor 65-plussers. Dat is de ambitie van Babette van der Veen uit Abcoude. Daarom lanceert zij het offline en online platform Gouderdom waarop zij interviews en verhalen deelt en 65-plussers met elkaar in contact brengt. Het kan maar duidelijk zijn: weg met de geraniums!

 1. De bemanning van deze bommenwerper ging trots op de foto; een paar uur later stortte ze neer
  PREMIUM
  Groene Hart in...

  De bemanning van deze bommenwer­per ging trots op de foto; een paar uur later stortte ze neer

  Vlak voor vertrek werd de voltallige, trotse bemanning van bommenwerper Barbara Mary nog op de foto gezet bij hun toestel op de militaire luchtmachtbasis Waddington in Lincolnshire in Engeland. Niet wetende dat ze enkele uren later de dood zouden vinden in een weiland bij Snelrewaard. In Oudewater, drie kilometer verderop, is een straat naar de Barbara Mary vernoemd.

In samenwerking met indebuurt Woerden

 1. Verstappen de beste op Imola na race vol glijpartijen en crashes
  Play

  Verstappen de beste op Imola na race vol glijpartij­en en crashes

 2. Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april