De afgebrande bus.
Volledig scherm
De afgebrande bus. © Peter Bakker

Bestelbus afgebrand in Mijdrecht, politie vermoedt brandstichting

Op de Markestraat in Mijdrecht is vanochtend een bestelbus afgebrand.  Een bewoner van de Markestraat zag rond 03.15 uur veel rook uit het geparkeerde voertuig komen. 

Hij maakte gelijk de eigenaar van de auto wakker en belde de brandweer. Daarna werden er emmers water over het brandende voertuig gegooid.

Bij aankomst van de brandweer was de brand al zo goed als geblust. Voor de zekerheid hebben zij de stoel nog even nat gemaakt. De politie vermoedt brandstichting en heeft een flesje vloeistof in beslag genomen. Ook roepen zij getuigen op zich te melden. 

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

  1. Dealer uit Bodegraven verstuurde drugs in frituurpannen de hele wereld over: ‘Een handelaar 2.0’
    strafeis 6 jaar

    Dealer uit Bodegraven verstuurde drugs in frituurpan­nen de hele wereld over: ‘Een handelaar 2.0’

    Een ‘drugsdealer 2.0’. Zo bestempelde de officier van justitie van het Landelijk Parket vandaag in de rechtbank Rotterdam een 23-jarige verdachte uit Bodegraven tegen wie zij 6 jaar gevangenisstraf eiste met aftrek van het voorarrest. ,,Hij bood niet alleen het grootste deel van onderschepte met drugs gevulde postpakketten aan bij inleverpunten van een post- en pakketbedrijf, hij handelde ook als importeur 611 bestellingen van verdovende middelen af via het darkweb.”

In samenwerking met indebuurt Woerden