Volledig scherm
Brownies en Downies in Woerden. © Rianne den Balvert

Brownies & DownieS beste lunchroom van Woerden

Lunchroom Brownies & DownieS is de Woerdense winnaar in de categorie lunchroom bij de verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen. Ze dingen nu mee naar de landelijke prijs. De uitslag daarvan is in januari.

In de categorie café/bar kreeg jeugdsociëteit K’77 de meeste stemmen in de online verkiezing en in Oudewater café Tante Pietje. In de categorie restaurants is ’t Ryck in Kamerik (buitenplaats Kameryck) tot winnaar verkozen bij de lokale voorronden. In De Ronde Venen en Montfoort/Linschoten zijn geen bedrijven uitverkoren.

Voor de online verkiezing kon van 14 oktober tot en met 25 november worden gestemd op horecabedrijven in verschillende categorieën in tal van gemeenten. De landelijke winnaar in bovenstaande categorieën wordt de komende weken bepaald door een vakjury.

De finales zijn op 20 januari in Studio’s Aalsmeer. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars zich laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit het Groene Hart?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Woerden