Adriaan Theeuwes opende in Woerden de eerste kliniek voor intensieve neurorevalidatie voor jongeren en jongvolwassenen met traumatisch hersenletsel. Hij is vader van Daan, die in Amerika is hersteld van hersenletsel.
Volledig scherm
Adriaan Theeuwes opende in Woerden de eerste kliniek voor intensieve neurorevalidatie voor jongeren en jongvolwassenen met traumatisch hersenletsel. Hij is vader van Daan, die in Amerika is hersteld van hersenletsel. © Rianne den Balvert

Daan Theeuwes Centrum in tv-programma Dokters van Morgen

Het Daan Theeuwes centrum in Woerden is komende dinsdag te zien in een reportage in het tv-programma Dokters van Morgen. De programmamakers volgden de intensieve revalidatie van de 22-jarige Laury in het Centrum dat eind vorig jaar opende om jonge mensen met ernstig hersenletsel te helpen.

 1. Romantiek van nijvere plakploegen in verkiezingstijd verdwijnt uit het straatbeeld: ‘Het is een sport’
  PREMIUM
  verkiezingen

  Romantiek van nijvere plakploe­gen in verkie­zings­tijd verdwijnt uit het straat­beeld: ‘Het is een sport’

  Op strategische plekken kom je ze weer tegen: de verkiezingsborden voor de landelijke verkiezingen van 17 maart. Gemeenten kiezen steeds vaker voor voorgedrukte verkiezingsborden omdat het er netter uitziet, ze zijn bestand tegen slecht weer en het voorkomt plakoorlogen - het overplakken van elkaars posters. Maar met een record aantal deelnemende partijen dreigt een gevecht voor een plek op de vrije plakplaatsen.
 2. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
  PREMIUM

  Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

  Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’

In samenwerking met indebuurt Woerden

 1. Opnieuw schade door vrachtvliegtuig in Meerssen
  Play

  Opnieuw schade door vracht­vlieg­tuig in Meerssen

 2. Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel
  Play

  Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel