Simon Brouwer kan zijn elektrische auto niet voor zijn huis opladen. De auto moet dus opgeladen worden bij een laadpaal. Hij wil graag dat er meer komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Brouwer kan zijn elektrische auto niet voor zijn huis opladen. De auto moet dus opgeladen worden bij een laadpaal. Hij wil graag dat er meer komen. © Rianne den Balvert

Dagelijkse ergernis in Woerden: wáár kan je elektrische auto op straat aan de laadpaal?

Elke dag zoeken naar een laadpaal om de auto op te laden, dat is de dagelijkse ergernis van veel eigenaren van elektrische of hybride auto’s in Woerden. En het gaat nog zeker een jaar duren voordat er meer laadpalen bij komen. Want de gemeente wil eerst laten uitzoeken waar die moeten staan. 

  1. Aantal UFO-waarnemingen blijft sinds de lockdowns hoger dan voorheen, ook Woerden ziet stijging

    Aantal UFO-waarnemin­gen blijft sinds de lockdowns hoger dan voorheen, ook Woerden ziet stijging

    Tijdens de coronapandemie hadden we volop tijd en gelegenheid om in de lucht te staren en dat leverde een piek in het aantal UFO-waarnemingen op. Maar wat blijkt: nu de pandemie voorbij is, blijven onbekende vliegende objecten ons bezighouden. Het aantal binnengekomen waarnemingen was in 2021 weliswaar wat lager dan in 2020, maar ligt nog altijd boven het niveau van voor de coronacrisis. Woerden gaat met die trend mee.