Vmbo-leerlingen Kevin Buitendam, Kevin van den Bosch en Niels van der Maat van het VeenLanden College staan in de landelijke finale van het Skills Talent Lab dat wordt gehouden in Leeuwarden. Links hun economiedocent Santi Bosma.
Volledig scherm
PREMIUM
Vmbo-leerlingen Kevin Buitendam, Kevin van den Bosch en Niels van der Maat van het VeenLanden College staan in de landelijke finale van het Skills Talent Lab dat wordt gehouden in Leeuwarden. Links hun economiedocent Santi Bosma. © Marnix Schmidt

Deze leerlingen van VeenLanden scoren bij Skills Talents: ‘We hebben de verkoper, de prater en de analist’

Drie leerlingen van het VeenLanden College Vinkeveen staan in de landelijke finale van Skills Talents 2020. Zij blinken uit in de richting Economie en Ondernemen.

Begin volgende maand strijden zij tegen de winnaars van de andere elf provincies in de WTC Expo in Leeuwarden. Aan de wedstrijden voor Skills Talent gingen voorrondes vooraf. Die vonden gewoon plaats op school. ,,Wij wonnen maar net aan'', zegt Niels van der Maat lachend. ,,Dat ging bij de provinciale wedstrijden eigenlijk net zo. Maar goed, net aan is ook goed genoeg."

In samenwerking met indebuurt Woerden