Volledig scherm
Een busje van Regiotaxi. Foto ter illustratie © William Hoogteyling

Dik tevreden met Regiotaxi Veenweide

Regiotaxi Veenweide krijgt van de gebruikers het rapportcijfer 8,1. Uit een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek komt naar voren dat ze goed te spreken zijn over het deur-tot-deurvervoer.

,,Uit deze cijfers blijkt dat onze inwoners tevreden zijn over het deur-tot-deurvervoer", zegt wethouder Alberta Schuurs van De Ronde Venen. ,,Het laat zien dat we een belangrijk vervoermiddel hebben voor iedereen die niet in staat is van het openbaar vervoer gebruik te maken. Dit is belangrijk. Onze inwoners kunnen hierdoor zelfstandig hun sociale activiteiten, zoals boodschappen doen en familie en kennissen bezoeken, buiten de deur voortzetten.’’

Elke zes maanden wordt onder gebruikers van de regiotaxi een enquête uitgezet om te peilen hoe ze de service en kwaliteit beoordelen. Gebruikers geven aan zeer tevreden te zijn over zaken als het rijgedrag en de klantvriendelijkheid (allebei 8,0). De bereikbaarheid/wachttijd bij het klachtenmeldpunt (6,9) en de klantvriendelijkheid bij het indienen van een klacht (7,0) scoren het laagst. Deze scores zijn in vergelijking met de vorige meting wel omhoog gegaan, aldus Schuurs.

Regiotaxi Veenweide heeft naast personenauto’s busjes rijden waarin plek is voor de rolstoel en scootmobiel.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Woerden