Volledig scherm
© Petershotnews.nl

Drie gewonden bij familiedrama in Waverveen

updateBij een steekincident in een woning aan de Selijnsweg in Waverveen zijn vanmiddag drie mensen gewond geraakt. Voor het geweldincident werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De Selijnsstraat in Waverveen is een klein gemoedelijk straatje met daarlangs ruime eengezinswoningen. Omstreeks 16.20 uur gaat het daar in een woning enorm mis. In een woning speelt zich een familiedrama af waarbij drie gezinsleden gewond raken. De slachtoffers sloegen rond 16:20 uur alarm en zijn bij de buren opgevangen. Kort daarna landde er een traumahelikopter en werd de straat afgezet.

De vader is aanzienlijk gewond geraakt. Hij is wel buiten levensgevaar volgens de politiewoordvoerder. De moeder heeft een steekwond in haar been en een volwassen kind heeft ook lichte verwondingen. Alle gewonden zijn aanspreekbaar en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie laat nog in het midden wie de dader is. De verdachte  is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht en wordt na de behandeling aangehouden.  Wel zijn er veel bloedsporen aangetroffen. Omstanders willen niets zeggen over het drama in hun wijk. Een buurman die de hond heeft opgevangen wil alleen kwijt dat het een ontzettend trieste kwestie is. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je hier in.

In samenwerking met indebuurt Woerden