Volledig scherm
Archieffoto. © Orange Pictures

Duel Argon gestaakt na armbreuk Lokken

Argon-spits Patrick Lokken heeft zaterdag zijn arm gebroken in het bekerduel met Legmeervogels (1-0). De spits van de eersteklasser uit Mijdrecht kwam drie minuten na rust ongelukkig ten val na een kopduel. De 39-jarige Lokken kermde het vervolgens uit van de pijn en bleek een open armbreuk te hebben opgelopen.

De topscorer aller tijden van Argon werd met een ambulance afgevoerd. Omdat het even duurde voordat Lokken werd afgevoerd, besloot de scheidsrechter om het duel te staken. Argon stond op dat moment met 1-0 voor door een doelpunt van Dennis Filippo, die na een kwartier raak kopte. Het is nog niet bekend of en zo ja wanneer het duel wordt uitgespeeld.

Lokken kwam zaterdag pas voor het eerst dit seizoen in actie. De spits wilde eigenlijk na vorig seizoen een punt achter zijn imposante loopbaan zetten, maar liet zich door trainer Ron van Niekerk verleiden tot een extra seizoen. Lokken mocht zelf aangeven wanneer hij weer wilde gaan trainen en spelen. Het duel met Legmeervogels was dus zijn eerste optreden van dit seizoen en voorlopig ook zijn laatste.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Woerden