Volledig scherm
Huurwoningen op terrein Den Oudsten. © GroenWest

Eerste appartementen Den Oudsten in Woerden in de verhuur

De eerste appartementen in het nieuwbouwproject Den Oudsten in Woerden gaan binnenkort in de verhuur. Het gaat om een complex met 25 appartementen, dat onderdeel uitmaakt van de nieuwbouwwijk Hof van Leyland. 

De appartementen zijn tussen de 60 en 70 vierkante meter groot. De huurprijs is €607,45 (exclusief servicekosten, prijspeil 2019). De verhuur van deze appartementen vindt via Woningnet plaats. Begin mei zal de advertentie op Woningnet verschijnen. 

GroenWest organiseert een informatieavond voor deze woningen. Deze vindt plaats in Het Baken (Beneluxlaan 3) te Woerden op dinsdagavond 7 mei 2019 van 18:00 tot 20:00 uur. Belangstellenden krijgen deze avond informatie over de woningen, de toewijzingsprocedure en het verhuurproces.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

  1. De Koeiemart in Woerden is nationaal cultureel erfgoed: een lesje Koeiemart voor beginners
    PREMIUM

    De Koeiemart in Woerden is nationaal cultureel erfgoed: een lesje Koeiemart voor beginners

    Rondlopen tussen de koeien-poep, voetje voor voetje langs kraampjes schuifelen en erwten-soep eten waar je nog twee dagen dorst van hebt. Getogen en goed ingeburgerde Woerdenaren kijken ieder jaar weer uit naar deze traditie, maar veel buitenstaanders snappen weinig van Koeiemart. Wat is er zo bijzonder aan dat het tienduizenden bezoekers trekt en sinds 2017 zelfs nationaal cultureel erfgoed is? En waarom eet heel de stad snert? Een lesje Koeiemart voor beginners.

In samenwerking met indebuurt Woerden