Martijn Kemp (links) van VEP en Gerhart de Jong van Sportlust zijn initiatiefnemers van het plan om jeugd onder 12 jaar van verschillende clubs in de gemeente Woerden weer tegen elkaar te laten voetballen.
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn Kemp (links) van VEP en Gerhart de Jong van Sportlust zijn initiatiefnemers van het plan om jeugd onder 12 jaar van verschillende clubs in de gemeente Woerden weer tegen elkaar te laten voetballen. © Marnix Schmidt

Eíndelijk! Woerdense voetballertjes mogen weer wedstrijden spelen tegen andere clubs

De Woerdense voetbaljeugd strijdt vanaf komend weekeinde om de winst in de Woerden Pro League. Na maandenlang interne wedstrijden te hebben gespeeld, heeft de gemeente nu toestemming gegeven om de jeugd tot en met 12 jaar weer tegen andere clubs binnen de gemeentegrenzen te laten spelen.

 1. Kaltstellen boeren is schofterig: iedereen zou het boerenverzet moeten omarmen
  PREMIUM
  column

  Kaltstel­len boeren is schofterig: iedereen zou het boerenver­zet moeten omarmen

  Jaco Kastelein uit de Meije en alle andere Groene Hart-boeren zijn des duivels. Hun agrarische bedrijven, vaak al generatieslang door families bestierd, dreigen hun vergunning kwijt te raken. Volgens landsadvocaat Hans Besselink, die voor landbouwminister Carola Schouten dit konijn uit de hoge stikstofhoed toverde, is deze vorm van kaltstellen de effectiefste manier om de uitstoot door veehouders terug te dringen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Woerden