Volledig scherm
Erick E draait zondagavond in het Woerdense RIE Theater © PR

Erick E draait zondagavond in Woerdense RIE Theater

Erick E. komt zondagavond naar Woerden. De bekende diskjockey komt draaien op het evenement House & Tits dat dit keer wordt gehouden in het RIE theater.

,,Eindelijk is de Groove in Woerden terug”, jubelt Mirte Damen. Het evenement Hits & Tits is een initiatief van Mirte Damen, Jessica Rateland en Kirsten Veltkamp. ,,Wij willen Woerden gewoon leuker en gezelliger maken”, legt Damen uit. ,,Heel veel mensen miste een dansplek waar je even heerlijk uit je dak kon gaan. Nergens in Woerden was dat niet. Je hebt echt niets meer. Omdat we deze vraag zo vaak hoorden, dachten wij met zijn drieën: hier moeten wij iets mee.”

,,Erick E. heeft een unieke vrolijke groovy sound die zo aanstekelijk werkt”, laat de organisatie weten. Behalve Erick E. draait ook de Jazzmeneer samen met Damen. 

De deuren van het kleine theater aan de Franse Steeg gaan tweede paasdag om 20.00 uur open. Er is ruimte voor honderd dansliefhebbers. Kaarten voor Hits & Tits zijn alleen online te koop op de website van het RIE Theater. 

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Woerden