Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Fietsster (13) gewond in Abcoude

Een 13-jarige fietsster is dinsdag gewond geraakt na een botsing met een auto. Dit gebeurde op de  kruising Broekzijdselaan/Bijdorplaan in Abcoude.

Het ongeval gebeurde dinsdag rond 07.45 uur. Het 13-jarige meisje reed op de Broekzijdselaan richting de kruising met de Bijdorplaan. Op de kruising kwamen het meisje en de auto, een rode Volvo, met elkaar in botsing. De fietsster kwam door de botsing op de motorkap en viel vervolgens op de grond. De automobilist stapte uit, drie omstanders hielpen het meisje overeind.

Het meisje was zo geschrokken van het ongeluk dat zij geen namen of telefoonnummers van de autobestuurder of omstanders heeft gevraagd. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. 

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

 1. Johan Derksen neemt het op voor Argon-trainer na racistische uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’
  Video

  Johan Derksen neemt het op voor Ar­gon-trai­ner na racisti­sche uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’

  Johan Derksen heeft het vanavond opgenomen voor Argon-trainer Ron van Niekerk, nadat de voltallige spelersgroep van de Mijdrechtse eersteklasser besloot niet met hem door te willen gaan na racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd. ,,Het zou humor kunnen zijn. Er zijn mensen die hele cynische humor hebben”, zei Derksen in het programma Veronica Inside.
 2. Volledige spelersgroep Argon wil niet verder met trainer na racistische uitlatingen
  PREMIUM

  Volledige spelers­groep Argon wil niet verder met trainer na racisti­sche uitlatin­gen

  De volledige spelersgroep van Argon heeft besloten niet door te willen gaan met trainer Ron van Niekerk. De reden hiervoor zijn racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd tegen de Amsterdamse club WV-HEDW afgelopen weekeinde. ‘Ga je wassen, zwarte lul’ zou een van de dingen zijn die de trainer heeft gezegd. De overgebleven spelers van de zaterdag-eersteklasser zijn met elkaar in gesprek gegaan en maakten vervolgens bij de technische commissie van de Mijdrechtse club bekend achter de zeven eerder gestopte spelers te staan.

In samenwerking met indebuurt Woerden