Het ongeluk bij Kockengen.
Volledig scherm
Het ongeluk bij Kockengen. © petershotnews.nl

Gewonde en veel schade door geschaarde aanhanger bij Kockengen

Op de N401 tussen Woerden en Breukelen is bij Kockengen een aanhanger geschaard door een kop-staartbotsing. Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag. Eén persoon is met nekklachten afgevoerd naar het ziekenhuis.

De automobilist met de aanhanger reageerde te laat op het remmen van de voorganger en knalde achterop bij deze auto. Hierdoor schaarde de aanhanger. De schade aan de voertuigen was aanzienlijk.

De politie onderzoekt het ongeluk en heeft één rijstrook afgesloten. Het verkeer wordt beurtelings langs het ongeval geleid.

  1. Ria (72) gaat ‘gewoon’ door met vrijwilligerswerk bij hospice, ondanks corona: ‘Ik voel me hier thuis’
    PREMIUM
    Vrijwilligers op leeftijd

    Ria (72) gaat ‘gewoon’ door met vrijwilli­gers­werk bij hospice, ondanks corona: ‘Ik voel me hier thuis’

    De helft van alle Nederlanders doet op een of andere manier vrijwilligerswerk. Van gastvrouw bij de schouwburg, tot koffiedame in het verzorgingshuis, materiaalman bij de club of toezichthouder bij het zwembad. Vanwege corona slaat bij veel ouderen de twijfel toe. Wel of niet aan de slag? Ria van Arnhem (72) is al 18 jaar vrijwilligster bij hospice De Mantelmeeuw in Woerden. Ondanks dat ze vanwege haar leeftijd in de risicogroep zit vanwege corona, werkt ze gewoon door.

In samenwerking met indebuurt Woerden