GGD Hollands Midden gaat met vaccinatiebussen naar de mensen toe: Michiel Rap van de GGD  en buscoördinator Laura Smolders bij de bus op het Raadhuisplein in Bodegraven.
Volledig scherm
PREMIUM
GGD Hollands Midden gaat met vaccinatiebussen naar de mensen toe: Michiel Rap van de GGD en buscoördinator Laura Smolders bij de bus op het Raadhuisplein in Bodegraven. © Marnix Schmidt

GGD komt met prikbus naar de mensen toe:
‘Het ziet er niet uit als een eng vaccinatiecentrum’

Het heeft iets gezelligs, de prikbus waarmee de GGD Hollands Midden door de regio toert. De buschauffeur zoekt een plekje op een marktplein, gooit de deuren open en zet de tent op zodat iedereen die wil een coronavaccin kan halen. De GGD komt de komende tijd naar de mensen toe.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Woerden