Amin uit groep 5 (links) en Bilal uit groep 6 van De Wegwijzer knutselen onder begeleiding van moeders Diana Romijn en Vanessa Kompier (rechts) aan hun surprise. De basisschool in Woerden biedt de gelegenheid aan leerlingen die thuis niet de middelen of het budget hebben om een surprise te maken. Veertien kinderen maakten gebruik van de surprise-knutsel-hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Amin uit groep 5 (links) en Bilal uit groep 6 van De Wegwijzer knutselen onder begeleiding van moeders Diana Romijn en Vanessa Kompier (rechts) aan hun surprise. De basisschool in Woerden biedt de gelegenheid aan leerlingen die thuis niet de middelen of het budget hebben om een surprise te maken. Veertien kinderen maakten gebruik van de surprise-knutsel-hulp. © Rianne den Balvert

Help, ik moet nog een surprise maken! Vijf tips hoe je in korte tijd toch iets creatiefs kunt fabriceren

Doe het zelfNa het trekken van de lootjes ben je vaak nog enthousiast en vol ideeën, maar dat neemt af naarmate de deadline dichterbij komt. En dan kan het zo maar zijn dat je een paar dagen van tevoren nog moet beginnen aan je surprise. Vijf tips hoe je, zonder nachten door te halen, toch iets creatiefs maakt dat óók nog op tijd droog is.

In samenwerking met indebuurt Woerden

  1. Explainer: Dit is waarom de Britse coronavariant alle alarmbellen af laat gaan
    Play

    Explainer: Dit is waarom de Britse coronavari­ant alle alarmbel­len af laat gaan

  2. Meerdere doden door brand grootste vaccinproducent ter wereld
    Play

    Meerdere doden door brand grootste vaccinpro­du­cent ter wereld