Het is weer zover: twee auto's in de brand in Woerden

videoOp het parkeerterrein van winkelcentrum Tournoysveld in Woerden zijn vannacht een bestelbusje en een Volkswagen Polo in brand gevlogen. De politie ter plaatse gaat uit van brandstichting. 

De melding kwam rond 2.30 uur. De brandweer kwam met twee auto's ter plaatse om de brand te blussen, dit heeft ongeveer een half uur geduurd. De brandweer had moeite om water te winnen vanwege dichtgevroren putjes. 

Tekst gaat door onder de foto.

Op het parkeerterrein van winkelcentrum Tournoysveld in Woerden zijn vannacht een bestelbusje en een Volkswagen Polo in brand gevlogen.
Volledig scherm
Op het parkeerterrein van winkelcentrum Tournoysveld in Woerden zijn vannacht een bestelbusje en een Volkswagen Polo in brand gevlogen. © 112 Media Utrecht

De politie ter plaats heeft de omgeving afgezocht naar mogelijke voorwerpen die bij eventuele brandstichting gebruikt kunnen zijn. Maar kortsluiting wordt ook niet uitgesloten. Het team gaat om 9.30 uur verder met een forensisch onderzoek. 

Woerden wordt het afgelopen jaar regelmatig geteisterd door voertuigbranden. Vorige week is een verdachte opgepakt voor het in de brand steken van twee Kia's

Videobeelden van een buurtbewoner:

Op het parkeerterrein van winkelcentrum Tournoysveld in Woerden zijn vannacht een bestelbusje en een Volkswagen Polo in brand gevlogen.
Volledig scherm
Op het parkeerterrein van winkelcentrum Tournoysveld in Woerden zijn vannacht een bestelbusje en een Volkswagen Polo in brand gevlogen. © 112mediautrecht

In samenwerking met indebuurt Woerden