Hond Remy (1) klampt zich bibberend en piepend vast aan brug als deze plotseling opengaat

VIDEOHond Remy (1) en zijn bazinnetje Gosia Kowalska (54) beleefden maandagochtend spannende momenten toen het arme dier zich bovenaan een openstaande brug in Vinkeveen moest vastklampen. ,,Remy bibberde en piepte.”

 1. Bram maakt portretfoto’s die ‘over drie generaties nog op de overloop hangen’: nu kan hij grote prijs winnen
  PREMIUM

  Bram maakt portretfoto’s die ‘over drie generaties nog op de overloop hangen’: nu kan hij grote prijs winnen

  Toen hij op zijn veertiende de geur van de donkere kamer vol filmrolletjes bij zijn opa ontdekte, begon de Goudse Bram Tackenberg (46) met fotograferen. Inmiddels heeft de fotograaf furore gemaakt met zijn woonkamerportretten en is hij voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Rabo Photographic Portrait Prize. Tackenberg: ,,Ik maak foto’s die over drie generaties nog op de overloop hangen.”
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Woerden