Het logeerhuis Bredius is bedoeld om mantelzorgers te ontlasten en is een groot succes. Vrijwilligers Mary (r) en Debby drinken een kopje thee met Jos de Vor.
Volledig scherm
PREMIUM
Het logeerhuis Bredius is bedoeld om mantelzorgers te ontlasten en is een groot succes. Vrijwilligers Mary (r) en Debby drinken een kopje thee met Jos de Vor. © Marnix Schmidt

Logeerhuis na paar maanden al enorm succes: ‘Wij zijn blij verrast met de animo’

Nieuwe gasten voor het Logeerhuis Bredius betekent ook dat er nieuwe vrijwilligers nodig zijn. De belangstelling voor het logeerhuis is groot. Deze maand is het volledig bezet. Het ontlast de mantelzorger: ,,Ik doe het uit liefde, maar het is soms erg zwaar. Ben blij met deze mogelijkheid.”

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Woerden