Volledig scherm
De aanhouding van de verdachte © Peters Hotnews

Man neergestoken bij tennisvereniging Baambrugge

UpdateBij een steekpartij bij de tennisvereniging Baambrugge is vanochtend een 34-jarige man uit Wieringerwerf ernstig gewond geraakt. De politie heeft in een woning in de buurt een 19-jarige verdachte uit De Ronde Venen aangehouden.

Bewoners van de Wethouder van Oostveenstraat werden rond 4.30 uur gewekt door geschreeuw. Toen een van hun poolshoogte ging nemen zag hij buiten op de grond de hevig bloedende man liggen. De verdachte was al gevlucht. Het slachtoffer had verschillende steekwonden en  is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Helikopter

Agenten sloten de omgeving af en lieten een helikopter zoeken naar de verdachte. Een klein uur later werd er een man, die tegenover de tennisbaan woont, aangehouden. Wat zijn rol bij de steekpartij is geweest, is nog niet bekend. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
De woning van de verdachte is doorzocht. Daar heeft de politie een broek in beslag genomen om sporen veilig te stellen.

De tennisbanen zijn zaterdagochtend nog gesloten vanwege politie onderzoek. Over de aanleiding van de steekpartij tast de politie nog in het duister. De politie is op zoek naar getuigen.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Woerden