Zwaarbewapende agenten bewaken vrijdagavond een bedrijfspand aan de Herenweg in Vinkeveen. Ze vinden 235 kilo cocaïne en zes ton aan cash geld. Vier mannen worden aangehouden, de hoofdverdachte is nog voortvluchtig.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwaarbewapende agenten bewaken vrijdagavond een bedrijfspand aan de Herenweg in Vinkeveen. Ze vinden 235 kilo cocaïne en zes ton aan cash geld. Vier mannen worden aangehouden, de hoofdverdachte is nog voortvluchtig. © Petershotsnews

Megavangst coke en zes ton cash, maar buurt lijkt niet erg onder de indruk: ‘In Vinkeveen huist van alles’

updateEen megapartij cocaïne van 235 kilo, een berg aan cash geld: zwaar bewapende agenten doen vorige week een opvallende vondst aan de Vinkeveense Herenweg. Naast de drugs gaat het om zes ton, maakte de politie donderdag bekend. De hoofdverdachte, een Brit, is nog voortvluchtig. Toch lijkt de buurt niet erg onder de indruk: ,,In Vinkeveen huist van alles wat.” 

 1. Zo kwam de grootschalige drugssmokkel vanuit het Groene Hart aan het licht
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Zo kwam de grootscha­li­ge drugssmok­kel vanuit het Groene Hart aan het licht

  Honderden kilo’s drugs, vuurwapens en ruim twee ton aan contant geld. Dat is de opbrengst van een politieactie eind vorige maand in het Groene Hart. Het is het werk van een negenkoppige ‘Poolse bende’ die grote partijen drugs smokkelde in vrachtwagenbanden, meent justitie. Een slinkse methode die mogelijk voor altijd onder de radar was gebleven als de toen 32-jarige Sebastian R. uit Bodegraven niet net dat ene foutje had gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Woerden

 1. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie