Wesley de Leeuw (links) van restaurant De Schans, Peter de Vries van 't Bierhuys en Remmer Meijer van Woerdens Wijnhuis presenteren met trots hun Culikrant vol recepten, wijn- en biertips van twintig (horeca-)ondernemers.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley de Leeuw (links) van restaurant De Schans, Peter de Vries van 't Bierhuys en Remmer Meijer van Woerdens Wijnhuis presenteren met trots hun Culikrant vol recepten, wijn- en biertips van twintig (horeca-)ondernemers. © Marnix Schmidt

Met deze horecakrant willen Woerdense ondernemers in beeld blijven: recepten, tips en bieradvies

Twintig ondernemers uit Woerden en omgeving presenteren met elkaar de Culikrant vol recepten en bijpassend bier- en wijnadvies. Met de krant wil de horeca op een positieve manier van zich laten horen en meteen wat extra inkomsten genereren. ,,Even laten weten dat we er nog zijn.”

In samenwerking met indebuurt Woerden

  1. Jaar na sit-in strijdt Charlotte nog steeds: 'Heel land in mentale crisis'
    Play

    Jaar na sit-in strijdt Charlotte nog steeds: 'Heel land in mentale crisis'

  2. Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'
    Play

    Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'