Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen © RV

Miljuschka is naakte hartendief en Memphis is een ‘bad boy’

REGIOBYTESKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN’ers en celebrities.

Jan Versteeg deelt op deze Valentijnsdag een romantisch kiekje. Op de foto is te zien dat de tv-presentator uit Waddinxveen zijn vriendin een lekkere smakkerd geeft. 

Marieke Elsinga uit Gouda is verliefd, dat maakte de Qmusic-dj vanochtend bekend tijdens de ochtendshow, die ze samen met Mattie Valk presenteert. Op Instagram laat ze een foto zien van haar en haar lief, wiens naam vooralsnog onbekend is. 

‘Bad boy’ Memphis Depay uit Moordrecht deelt een foto waarop hij samen met collega-voetballer Paul Pogba stoer in de camera kijkt. “Bad boys, bad boys what you gonna do?”, schrijft de sterspeler van Olympique Lyonnais bij de post. 

De Vinkeveense zangeres Roxeanne Hazes deelt een foto van 'haar mannen'. Man- en zoonlief kunnen rekenen op veel positieve reacties. ,,Twee knapperds.” 

Miljuschka Witzenhausen deelt een bijzondere post op Instagram. De naakte hartendief poseert met een groot hart voor de camera. 

In samenwerking met indebuurt Woerden