Volledig scherm
Milly en haar Joost zijn nog altijd een getrouwd stel. © Rianne den Balvert

Milly over deelname aan Married At First Sight: ‘Het was een emotionele rollercoaster’

De Woerdense Milly Scheel is nog altijd getrouwd met Joost, de man die ze leerde kennen dankzij het televisieprogramma Married At First Sight. Zondagavond werd de finaleaflevering uitgezonden, waarin de stellen elkaar lieten weten of ze getrouwd wilden blijven.

,,Ik heb samen met mijn gezin gekeken”, vertelt Scheel. ,,Ik vind het heel leuk om de opnames terug te zien. Voor ons is het toch al even geleden dat de opnames waren. Het is ook wel een beetje gek om jezelf te zien, wetende dat heel veel mensen kijken.”

Milly Scheel trouwde voor de camera’s met Joost, een man die ze letterlijk pas leerde kennen ná het ja-woord. ,,Dat is best ingewikkeld”, bekent ze nu. ,,We gaan er allebei voor. Dat we getrouwd zouden blijven, was voor mij ook de bedoeling.”

Wetenschap

In de uitzending bleek dat lang niet alle stellen met elkaar samen verder gaan. ,,De wetenschap kan niet alles voorspellen. Het is nooit in te schatten of de klik er is. Ik zou zo weer meedoen aan dit programma, maar me dan wel mentaal beter voorbereiden. Ik ging het aan als een avontuur, als een feest. Maar het was echt een emotionele rollercoaster, heel intens.”

De afgelopen maanden waren de contacten tussen Joost en Milly vaak in het geheim. ,,We zijn niet echt in het openbaar verschenen, dan weet iedereen al hoe de vork in de steel zit. Dan is de charme van het programma er af. Nu kunnen we gewoon de deur uit. Wat we gaan doen? Daar heb ik niet over nagedacht.”

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Woerden