Volledig scherm
GroenRijk heeft meerdere vestigingen verspreid door Nederland. © Peter van Trijen

Montfoort krijgt weer een tuincentrum

Montfoort krijgt weer een tuincentrum. Half maart opent GroenRijk een vestiging op de plek waar tot vorig jaar tuincentrum Overvecht zat.

Naast de rotonde op Willeskop openen Focke en Stephan Segers volgend voorjaar tuincentrum GroenRijk. Het is de derde vestiging voor vader en zoon die ook al filialen in Nunspeet en Epe runnen. ,,We zijn verguld dat we op deze prachtige locatie aan de slag kunnen”, zegt Focke Segers.

Overvecht

Op Oudejaarsdag 2017 sloot tuincentrum Overvecht na meer dan dertig jaar de deuren van het tuincentrum in Montfoort. Daarna was het maandenlang stil over wat er met de locatie ging gebeuren. Nu is duidelijk dat er wederom een tuincentrum komt. Begin volgend jaar wordt het pand ingericht en klaargemaakt, zodat het half maart open kan.

GroenRijk Montfoort wordt een specialistisch tuincentrum van 4.000 vierkante meter winkeloppervlakte. Zes dagen per week kunnen klanten er terecht voor kamerplanten, buitenplanten en tuingereedschap. Ook komt er een horecagelegenheid met koffie, gebak en broodjes.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Woerden